Vyhľadávanie
V ponuke je 54 nehnuteľností.
Na predaj moderný kompletne zrekonštruovaný 3-izbový byt v tehlovom dome pri Justičnom paláci.
Cena:
350 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava I
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Ulica: Záhradnícka
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
 
Podlahová plocha: 66 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 517
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Lokalita: Bratislava – Staré Mesto
Počet izieb: 3
Výmera: 66 m2
Financie: 350 000,— EUR

Popis:
Na predaj moderný kompletne zrekonštruovaný 3-izbový byt v tehlovom dome na 2. poschodí s výťahom vo vynikajúcej a tichej lokalite Starého mesta - pri Justičnom paláci. Orientácia bytu je severovýchod a juhozápad do vnútorných dvorov, ktoré sú vyhradené na parkovanie a oddych pre obyvateľov, uzatvorené elektronickou bránou. Balkón je orientovaný zo spálne s výhľadom na zeleň. Byt má rozlohu 66m2 + vlastnícke podiely na pozemkoch a obchodných priestoroch, ktoré sú v prenájme. V cene je kompletné zariadenie, okrem čiernej elektroniky, kávovaru a doplnkov.

Pred 3 rokmi prebehla hĺbková rekonštrukcia pod drobnohľadom majiteľov s dôrazom na kvalitu a prevedenie: bezpečnostné dvere s akustickým odhlučnením 60dB, plastové okná Slovaktual 3-sklo, kompletne vymenené elektrické rozvody, vodovodné rozvody, klimatizačné rozvody, zavedené 3-fázové istenie, internetové prípojky UPC, Orange (optika), rozvedené po byte sieťovými rozvodmi a wifi. Kúpeľňa pozostáva z hydromasážneho panelu Aquatek, batérie Grohe, podomietkové závesné wc Alca, práčka so sušičkou Samsung, laminátové vode odolné podlahy Quickstep s vymenenou nosnou a izolačnou vrstvou, kvalitné interiérové dvere na mieru od stolárstva Sučanský, klimatizácie multisplit značky Gree Amber s wifi, kuchynská linka na mieru od slovenského stolárstva Anrico s kvalitnými odkladacími systémami od značiek Hettich a Blum, kuchynské spotrebiče značiek Siemens (teplovzdušná rúra, mikrovlnná rúra), Bosch (umývačka riadu), Elektrolux (indukcia), Samsung (chladnička), Elica (digestor). Granitový drez a batéria značky Blanco, vstavané skrine Egger na mieru: na chodbe s botníkom, v spálni a izbičke.
Lokalita:
Vynikajúca poloha: tichý byt orientovaný do vnútroblokov v centre, všetko na skok bez auta. Káva, jedlo, obchody, posilňovňa, kultúra, úrady... Obchodné centrum Nivy a obchodné centrum Central- 8 minút pešo, zastávka autobusu pred domom, zastávka električky- 5 minút pešo
Výhody:
• Lokalita
• Parkovanie vo dvore
• Klimatizovaný
• Zelený vnútro blok
• Predáva sa zariadený

Maklér:

makler
Maklér 1
+421 918 095 024

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.