Vyhľadávanie
V ponuke je 60 nehnuteľností.
Luxusná reštaurácia v centre Hamuliakova.
Cena:
1 450 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Senec
Obec: Hamuliakovo
Ulica: Hlavná
Kategória: Hotely a reštaurácie
Druh: reštaurácia
 
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Podlahová plocha: 713 m2
Energ. certifikát: neuvedené
ID inzerátu: 475
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Reštaurácia pozostáva z murovanej časti, otvorenej terasy- prednej aj zadnej, altánu, veľkého detského ihriska, bazéna, parkovacej plochy a súkromného ubytovania, ktoré je situované na prvom poschodí so samostatným vstupom. Celý areál je situovaný na pozemku 2715 m2, je kompletne oplotený.

Na prízemí je komplexné zázemie reštaurácie s jedálenskou časťou, barovým pultom, sociálnym zariadením pre hostí a personál, priestory kuchyne a sklady s rozlohou 292 m², altán s výmerou 351m².

Prvé poschodie, kde sa nachádza súkromné ubytovanie s rozlohou 70,83 m² plus terasa 37,21m2 a balkón 18,42m2, je postavené nad prednou časťou objektu a tvorí bytovú jednotku so samostatným vstupom. Pozostáva zo samostatnej obývacej miestnosti, kuchyne, spálne, kúpeľne s toaletou, samostatnej toalety, veľkej pracovne, zadnej terasy orientovanej do zadnej časti pozemku a prednej terasy orientovanej na ulicu.

Luxusné priestory reštaurácie sú plne funkčné nakoľko ide o fungujúcu a prosperujúcu prevádzku. Objekt je možné predať kompletne vybavený.

Vnútorné priestory reštaurácie je možné rozdeliť veľkými zasúvacími dverami, čím v vzdanej časti vznikne veľký uzavretý salónik.
K reštaurácii patrí aj voľný stavebný pozemok o výmere 1200 m2 so samostatným prístupom s možnosťou prístavby ďalšieho objektu (pozemok momentálne využívaný ako detské ihrisko a oddychový priestor s bazénom.. Aktuálnu reštauráciu je možnosť prerobiť na samostatné byty.

IS: voda, kanalizácia, elektrika, plyn, kopaná studňa, prístup z ulice,

Parkovanie: pred objektom aj priamo v areály za bránou na elektrické diaľkové otváranie o rozlohe približne 300 m2, spevnené zámkovou dlažbou.

- Výhodná poloha v samom centre obce, zastávky s priamym spojením Šamorín – Bratislava vrátane nočných spojov hneď pri objekte.

Maklér:

makler
Maklér 1
+421 918 095 024

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.