Vyhľadávanie
V ponuke je 60 nehnuteľností.
Na predaj trojizbový byt v osem poschodovom dome, po kvalitnej kompletnej rekonštrukcii
Cena:
229 500,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava V
Obec: Bratislava-Petržalka
Ulica: Šintavská
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
 
Podlahová plocha: 73 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Na poschodí: 2
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 473
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Lokalita: Šintavská, Bratislava - Petržalka
Počet izieb: 3
Výmera: 73 m2
Financie: 229 500 €

Popis: Na predaj trojizbový byt v osem poschodovom dome, po kompletnej rekonštrukcii. Nachádza sa na druhom poschodí z ôsmich.
V rámci rekonštrukcie boli menené všetky podlahy, okná, rozvody vody, elektriny, stierky, obklady, zárubne, interiérové dvere. Ďalej počas rekonštrukcie majitelia pridali klimatizačné jednotky do oboch spálni, kuchyne a vstupnej haly tak, aby spríjemnila teplotu aj v obývacej izbe.Všetka kabeláž ku klimatizácii je zapracovaná do stien. Kuchynská linka je vyrobená na mieru so žulovou doskou a zväčšená o loggiu kde sa nachádza na mieru vyrobený jedálenský stôl s lavicami a úložným priestorom. V tejto časti sa nachádza aj podlahové kúrenie.
Rekonštrukcia bola dokončená v roku 2023.

Byt pozostáva z troch nepriechodných izieb, samostatnej toalety, kúpeľne, vstupnej haly, kuchyne, ktorá je prepojená s loggiou.
Celý byt je zariadený veľmi prakticky a kvalitne. Predáva sa kompletne zariadený. K bytu prislúcha pivničná kobka na prízemí.
Bytový dom je porekonštrukcii, zateplený, nová strecha, zrekonštruované výťahy a spoločné priestory. Na prízemí sa nachádza aj miestnosť pre bicykle.

Okolie: Príjemná lokalita na bývanie, blízkosť MHD, dobré napojenie do centra.Hneď pred domom sa nachádza základná škola, v blízkosti je škôlka, detské ihriská. Nákupná galéria je 5 minút pešo. V blízkosti je Chorvátske rameno s cyklotrasou a jazero Draždiak.

Výhody:
• Kompletne zrekonštruovaný
• Klimatizovaný
• Zariadený
• Nepriechodné izby
• Malý bytový dom
• Lokalita

Maklér:

makler
Maklér 1
+421 918 095 024

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.